26 juni 2018 nieuwe site

4 Maanden geleden had ik besloten om een (verplichte) pauze in te lassen. Het was zeer waarschijnlijk voor de vaste lezers van de site vrij onverwachts, maar voor mij wel heel erg nodig. Die rust heeft mij heel erg goed gedaan en kan ik weer volop genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

Ook heb ik besloten om over te stappen naar een andere internet provider en om mijn site van .com in .nl te wijzigen. Echter heeft dit er wel voor gezorgd dat ik de hele site opnieuw moet gaan inrichten. Hieronder valt ook het terug plaatsen van alle bloggen die ik in bijna 4 jaar gewoon leven met longkanker heb geschreven. Een heidens karwei, maar wel leuk en tevens fascinerend om te doen. Zo zie ik bijvoorbeeld dat door de jaren heen mijn schrijfstijl is verandert en dat leven met kanker loodzwaar kan zijn. Maar dat het ook mooie bijzondere dingen heeft opgeleverd. Dat het een mentaal groeiproces is waarvan ik elke dag nog leer.

Kortom ik ben druk bezig de site zo snel mogelijk compleet te krijgen. Helaas zijn er van de laatste paar maanden uit 2017 en 2018 een paar bloggen verloren gegaan, inclusief bijbehorend beeldmateriaal. Wat wel compleet is gebleven is het abonneebestand van vaste volgers, ik ga mijn best doen om deze weer te koppelen aan de nieuwe site. Dit zal waarschijnlijk gebeuren door het toesturen van een email.

Ik hoop snel klaar te zijn zodat ik weer mijn persoonlijke ervaringen, waar ik nu fysiek en mentaal sta met jullie kan delen op annemarieenlongkanker.nl

Anne Marie

Pauze momentje in de tuin met koffie, 27 juni 2018